Rem

Seat

B10


Campus Luleå Campus (Centrumrestaurangen)
Gamertag Rem
Steam Remlej9
LoL Remlej9
Twitter @Remlej9
GitHub Remlej9

Bio/description

Välkommen till min profil

Mitt riktiga namn är Johan Sjölund, men det är ju inte så viktigt egentligen, för överallt på internet går jag efter gamertagen Remlej9 vilket jag brukar förkorta till Rem. Du hittar mig på plats B10, jag snackar gärna skit med vem som helst. Dock kommer du inte hitta mig där under lördagen på dagen, då jag är iväg.

Mina spel-intressen

Jag har en del favoritspel som jag ofta spelar, några av dessa är:

Spelar även Star Wars spel i alla dess former och diverse simulatorspel som MFS2020

Relapse

Som det kanske märks är jag inte så inne i FPS spel, även om mitt spel med mest timmar spelade är RUST, prata inte med mig om RUST, NÄMN INTE RUST, SNÄLLA, JAG HAR FÖRSÖKT FLYTT FRÅN TYRANIN OCH TORTYREN SOM KALLAS RUST, ÅNEJ, TANKARNA KOMMER TILLBAKA... Jag hör rostens sjungande viskningar, metallen som viskar sitt onda språk i mitt öra. De rostiga strukturerna, som en urbexarens mardröm, de växer i mina drömmar. Jag har förlorat räkningen på de timmar jag vandrat förbrilt i landskapet, där skuggorna har ögon och skrattar åt mina försök att fly.

Min skrivbord är täckt i teckningar av spraypatterns, spraypatterns spraypatterns. Skärmen är min port till en parallell värld där byggnader gråter blod och landskapet är en brinnande mardröm. Och ändå, jag känner mig dragen till den som en insekt till en flamma, en osynlig kraft som styr mina handlingar. Vad har jag blivit?

Jag klickar på musen frenetiskt, bygger, förstör, försöker fly från den skoningslösa cykeln av överlevnad. Men jag vet att jag är förlorad, att RUST har tagit en bit av mitt sinne. Det är en ond dans av pixelerad galenskap, en spiral ner i ett digitalt helvete. Och jag kan inte sluta, jag kan inte sluta... Rust... RUST! NÄMN INTE RUST

Tournaments

Name Team
LUDD Datasektionen Piteå Studentsektion Kirunasektionen Prima Clavis SLURP Studentförening Campus Skellefteå Datasektionens ORiginella spelKlubb Spelutskottet

© LUDD 2013-2024. About cookies

Mogen teamflash