CptSaturn

Seat

B16


Campus Luleå Campus (Centrumrestaurangen)
Gamertag CptSaturn

Bio/description

Biografi: Tor - Världens Bästa Gamer, En Diktators Resa

Kapitel 1: Uppväxt och Uppvaknande Tor, född 1995, var en tyst och oansenlig pojke i en svensk småstad. Men hans passion för spel och datorer var ödesmättad. En diktatorisk kraft väcktes inom honom.

Kapitel 2: Den Obestridda Ledaren I tonåren erövrade Tor e-sportvärlden. Han var kung i sina egna ögon och skräck i andra. Som ordförande för Xp-el kunde han påverka branschen i sitt grepp.

Kapitel 3: Dominans och Motgångar Tor styrde med järnhand i spel som League of Legends och Counter-Strike. Trots motstånd och skador vägrade han ge upp, och som ordförande för Xp-el hade han resurser att komma igen.

Kapitel 4: Makt och Ansvar Tor använde sin ställning som ordförande för Xp-el för att stödja välgörenhet och främja balans mellan spel och verklighet.

Kapitel 5: Arvet Han insåg att hans makt och diktatur inte var egen bedrift. Som ordförande för Xp-el lovade han att hjälpa nästa generation av spelare att erövra sina riken.

Kapitel 6: Framtiden Tor, världens bästa gamer och ordförande för Xp-el, planerar att utöka sin dominans inom spelvärlden och branschen. Världen väntar andäktigt på hans nästa drag.

Tournaments

Name Team
Counter Strike 2 Tor
League Of Legends Name in progress
Minecraft Survival Games Single Contestant
Super Smash Bros Single Contestant
Mario Kart Single Contestant
Mario Kart Single Contestant
Mario Kart Single Contestant
Mario Kart Single Contestant
Mario Kart Single Contestant
Rapid Chess Single Contestant
LUDD Datasektionen Piteå Studentsektion Kirunasektionen Prima Clavis SLURP Studentförening Campus Skellefteå Datasektionens ORiginella spelKlubb Spelutskottet

© LUDD 2013-2023. About cookies

Mogen teamflash